Dođite  kao gosti... i otiđite kao prijatelji

Lokacija i kontakt

 

Subaquatic ronilački centar nalazi se u srcu slikovite lagune naselja Sol Stella Maris. Plaža koja nas okružuje bila je proglašena kao Hrvatska najljepša plaža koja se proteže oko Istarskih vila, hotela i apartmana Sol Stella Maris. Idealno je mjesto za one koji traže aktivni odmor. Osim što se nudi široka paleta sportskih aktivnosti, ovdje se svake godine održava i jedan od najpoznatijih teniskih ATP turnira.

Turističko naselje Stella Maris smješteno je uz sam grad Umag do kojeg je najlakše doći automobilom ili kojim  drugim cestovnim vozilom. Grad Umag smješten je uz samu granicu sa Republikom Slovenijom, tako da će putnici koji dolaze sa sjevera ili sjeveroistoka birati pravac: Zagreb-Ljubljana-Koper-granični prijelaz Plovanija, putnicima iz smjera sjeverozapada  pravac će biti Villach-Udine-Trst-Koper pa dalje isto kao gore. Iz pravca istoka itinerar je Zagreb-Rijeka-Tunel Učka-Buzet-Buje-Umag.

 Ako dolazite sa avionom, onda je najbliža  internacionalna zračna luka Pula, Ljubljana ili Zagreb. Slijedite putokaze za ronilački centar.


Kontakti

Diving center Subaquatic

Turistic area Stella Maris
Savudrijska cesta bb
52470 Umag
Croatia

Tel. / Fax: +385 (0) 52 663 220 - Center
Mobile (Croatia): +385 (0) 92 2616 168 - Damjan
Mobile (Slovenia): +386 (0) 41 777 234 - Damjan
Mobile (Slovenia): +386 (0) 41 777 235 - Mateja
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Accomodation www.touristra.hr
  • Appartments
  • Camping
  • Villas
  • Hotels

        

{contactus mailto=subaquatic.umag#gmail.com}